Winkelmandje Homepage

Loosdrechtse Plassen - Sloep - Huren

sloep verhuur LoosdrechtZwemmen op het strand van een onbewoond eiland. Picknick op of aan de Loosdrechtse Plassen. Ontdek de schitterende natuur, oude dorpjes en prachtige oude villa's langs de Vecht.

Bent u op zoek naar een betrouwbare sloep voor een ontspannend dagje uit op de Loosdrechtse Plassen en omgeving, dan staat onze Theebuik garant voor succes. Het is een zeer stabiele, ruime sloep voor 8 tot 10 personen. Onder de banken vindt u een complete inventaris en een zee aan ruimte voor uw bagage. De bediening is met een stuur, gashendel en een startknop zeer eenvoudig. U zult zich snel vertrouwd voelen in het manoeuvreren. Ondanks een krachtige motor is er geen Vaarbewijs vereist voor het varen in de Theebuik.

U huurt de Theebuik inclusief ruim voldoende benzine voor de hele dag en een zeer complete inventaris, waaronder: kussens, stootwillen, meerpen, landvasten, navigatieverlichting en een anker voor een picknick op één van de vele afgelegen stille plekjes.

Een greep uit de mogelijkheden

Wat dacht u van:

  • Een tocht over de vijf plassen van de Loosdrechtse Plassen. U huurt de sloep in onze haven gelegen aan de 1e plas en verkent op eigen gelegenheid het plassengebied. Voor een lunch of diner kunt u aanleggen bij een van de eilandjes of restaurantjes langs het water of u gaat voor anker op een rustig plekje voor een picknick en een verfrissende duik. Op het eiland Marcus-Pos of op de 5e plas vindt u eventueel zwemstrandjes die geschikt zijn gemaakt voor kleine kinderen.
  • Aan boord vindt u een route voor een zeer bijzondere rondvaart langs oude dorpjes, sluizen, bruggen, oude villa's en smalle vaarten. De tocht is circa 22 km lang en voert over De Loosdrechtse Plassen en de Vecht, waarbij u Loenen, Vreeland, de Kortenhoefse plassen en de Wijde Blik aandoet. Het is de ideale manier om op een ontspannende manier de omgeving van Loosdrecht met haar rijke historie en natuur te verkennen.

Sloep huren Loosdrechtse plassenSloep Loosdrecht

   

Tarieven voor de sloep: Theebuik

Wij verhuren onze sloepen op de Loosdrechtse plassen. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met onze lokatie in Loosdrecht, tel: 035-5828245.

Verhuur motor sloep
Sloep huur inclusief benzine (borg € 250,=)
Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur € 150,=
Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 14.00 uur € 95,=
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 17.00 uur € 95,=
Maandag t/m vrijdag 18.00 tot 21.00 uur € 60,=
Zaterdag of zondag van 10.00 tot zondag 18.00 uur € 175,=